2018-19 Türkiye Süper Lig 20.Hafta Maçı
19:00 Alanya Stadyumu
1 - 1
  • 93
    lig de 71 puan şampiyon yapar düşüncesindeyim. en basitinden 12 galibiyete ihtiyacımız var. bizim bu maçlar da artık puan kaybetme ihtimallerimizin en düşük düzey de olması gerekiyor. onun için her maç bir final olmak zorunda.

    klasik bir tabir olacak ama maç maç ilerlemek gerekiyor. top mutlaka biz de kalmak durumun da. geçen hafta ankaragücü maçında alanyayı canlı gözle izleme fırsatı buldum ve ayağa pas yapmayı düşünen bir takım. özellikle de sol kanatı etkili kullanıyorlar. defans hattı hata yapmaya müsait. merih de gittikden sonra burada epey bir sıkıntı yaşayacaklarını düşünmekteyim.bizim ilk basta oyunu rakip yarı sahaya yıkıp özellikle de onyekurunun kanadından ataklar gerçekleştirmemiz gerektiğini düşünmekteyim. kontraya iyi çıkan bir ekip. özellikle de hepimizin oynadığımız maçlar da dikkatimizi çeken junior fernandes iyi top saklayıp sol çizgide ceza sahasına iyi kıvrılabilen bir oyuncu onun için burada marianonun çok uyanık olması lazım bu konu da.

    takım dizilişi aşağı yukarı bizimle aynı şekilde. efecan hareketli dinamik bir oyuncu defansa bolca yardım etmeye çalışacağını düşünüyorum. onun için sol bekimizin mutlaka ileriye desteğinin olmasını hatta orta saha da ndiaye ve fernandonun da ileri de pas opsiyonunu takıma sağlaması gerekmekte.

    sonuç olarak artık yaptığımız transferler ve oluşan kadromuz ile üzerimize daha çok gelineceği belediye takımını şampiyon yapmak için daha çok üstümüze oynanacağını unutmayıp kenetlenip bu kalan haftalar da birlik olup omuz omuza verip herkesi tek tek alt etmek için yoğun çaba gösterip futbolcusu,taraftarı ve yönetimi ile birlik olduğun da neler başarabildiğimizi tekrar tüm herkese göstermemiz gerekiyor.

    allah yar ve yardımcımız olsun.

    hedef 22!
App Store'dan indirin Google Play'den alın