resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3925
    hayal gücümüzü biraz zorlarsak eşiyle karşılıklı dialogları ortaya çıkacaktır.

    -aşkım hava çok soğuk ya maldivlere gidelim mi?
    +yapma hanım maç var haftaya ne maldivleri.
    -ya serdar hep maç maç maç bunaldım ya.
    +kızma karıcım gidelim ama nasıl ?
    -hocaya sakatım dersin olur biter niye bu kadar büyütüyorsun.
    +olmaz karıcım hoca anlar yalan söylediğimi.
    -umurumda değil serdar ikimiz arasında bir seçim yap. ya ben ya galatasaray.
    +öyle sözmü olur karıcım.

    diyerek muhtemelen seçimini yapmıştır. muhtemelen galatasarayda 10. yılını oynuyor olsaydı böyle bir tartışma evde hiç yaşanmazdı.

    futbol sonuçta futbolcuların para kazanmak için hatta hayatları boyunca hayal edemedikleri hayat şartlarına kısa yoldan ulaşmak için seçtikleri bir yol. futbolcu olmak ya da büyük takımda oynamak için geçtikleri yollarda baya bi zordur. seçimine ve eşinin tutumuna saygı duymak gerekir. mizahi bir yolla bu transferi eleştirmek kabul edilebilir. ancak eşine ve ailesine küfür etmek bizlere hatta hiçkimseye yakışmaz. sosyal ortamda eşinin fotoğrafını paylaşmak ve altına yorumlar yazmakta aşağılık bir harekettir kimse kusura bakmasın.

    yukarıda yazmış olduğum hayali dialoğun gerçek olduğunu hayal edelim. kim ne diyebilir ki. bunun için adama küfür etmeye gerek varmıdır? birde beni çıldırtan konuda galatasaraylı eski bir oyuncuyu her defasında metin oktay ile kıyaslamak.. metin oktay galatasaraya aidiyet duygusunu köklerine kadar yaşayan bir karaktedi. fenerbahçe kendisine teklif yaptığında fenerbahçeyi babacan tavırlarıyla reddetmiş ve takdirini kazanmıştır. jübilesinde fenerbahçeye duyduğu saygıdan dolayı fenerbahçe formasını kısa bir süre olsa da giymiştir. bugün heykelini kadıköye diksen fenerbahçeliler bugün bile altına harç döker destek verir.

    elmayla armudu karıştırmamak, kararına saygı duymak ve ailesini işin içine katmadan artık konuyu kapatmamız gerekmektedir. 3 ay önce fenerbahçelilerle sahada kavga etti, 3 ay sonra galatasaraylılarla sahada kavga eder. sahada bulunduğu dönemde futboluyla işini en iyi şekilde yapmaya çalıştı. sakatlık ve ailevi faktörler profesyonelliğinin biraz önüne geçmiş olabilir, ama aldığı paranın karşılığını vermek için elinden geleni yaptı. transfer sürecinde galatasaray aleyhine tek bir kelime dahi etmedi. şimdi gitti armayı öptü ve fenerbahçeli oldu. galatasarayın değerini, manevi değersizliğe maruz kaldığında anlayacaktır.

    biz "kefen giyerim ama galatasaray forması giymem" diyen elvir baliç e bile önce bu dediği sözü hatırlatıp ondan sonra bağrımıza bastık. şimdide "bülent korkmaz olmak istiyorum" diyen serdar azizi de artık aklımızdan çıkarıp yolumuza devam edebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın