• 1850
    that thing you do 1996 , liv tyler'ın fırtınalar estirdiği zamanlar. yakalayanların şanslı olduğu yıllar ;)

    https://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be

    rock'n roll dönemi amerika'da 4 arkadaş ve one hit wonder olan single'larıyla ilgili bir film. modem'le napster'dan en çok indirilen şarkılardan biriydi that thing you do! hayali grupla listelere giren bir şarkıydı. {evet indirdim zamanında epeyde dinlemişliğim var, pentium 1 ve pentium 3 pclerde hala kayıtlıdır winamplerde ^^ }.

    baterist, gitarist ve liv tyler ; yapımcı rolünde de tom hanks. universite veya lisedeyken izlenebilecek en güzel filmlerden biridir bence, şanslıydık 1997 yılında cine-5'te izlemiştik. gene de izleyici için yaştan bağımsız güzel bir filmdir, mutlu eder. (sadece yeni ayrılmış ve durumu karışık olanlara bir düşünme payı koyuyorum, meet the fockers zehir olmuştu bana böyle bir dönemde izlerken )

    she's out of my league 2010

    https://www.youtube.com/watch?v=oWJJGXvL7PM

    havaalanı güvenlik görevlisi kahramanımız ve ilk görüşte çarpıldığı alice eve. kesinlikle izlenmeli tal bachman'ın one hit wonder'ı she's so high https://www.youtube.com/watch?v=_ElORM9O-0U muhteşem bir soundtracktir. bir filme bu kadar güzel uyan şarkı az bulunur.

    her düştüğünüzde kalkarken dinlenecek bir şarkıdır renktaşlarım bir diğeri (chumbawamba- i get knocked down ) ^^

    filme dönecek olursak ana kahramanımız (protagonistimiz) kirk ve onunla sürekli uğraşan hilly billy ailesi bir yana alice eve bir yana sakar aşığımızın "bu kız beni aşar" modunda ortalarda dolandığı mutlu edecek bir filmdir.

    yüzünüzde bir gülümsemeyle izlemeniz dileğiyle.

    bir de stolen beauty var ama ona hiç girmiyorum gece gece (yazar ıslık çalarak uzaklaşır)

    not: film adreslerini kaldırdım , arayın bulursunuz :) , renktaşım (bkz: conte) ye selamlar
App Store'dan indirin Google Play'den alın