• 22
    yıllardan bu yana en büyük zararı milli takıma vermiş olan uygulamadır. bu uygulama yüzünden ülkemizden çıkan yetenekli oyuncuların avrupa sahnesi'ne transferleri gecikti yada hiç olmadı. aslında ülke olarak alt kategorilerde yetenekli gençler çıkarabiliyoruz ama maalesef ligimizin kalitesinden dolayı bu oyuncular belli bir seviyenin üzerine çıkamıyorlar. kulüplerimizde bu oyunculara bağımlı olduğu için hem yüksek maaşla elde tutmaya çalışıyorlar hemde avrupa'dan bir takım isteyince ederinin üstünde fiyat istemek zorunda kalıyorlardı.
    bir diğer problem ise almanya'da yetişen türk asıllı çocukları da türkiye'ye getirerek kariyerlerini mahvettik. sınırlama kalkmadan önce almanya'dan türkiye'ye oyuncu getiriyorduk, bugün biz kendi yetiştirdiğimiz çocuklarımızı almanya'ya satıyoruz.
    gerçekten milliyetçi olan ve kafasının içindeki beyin denen organı kullanmayı isteyen herkes bunun türk milli takımına da fayda getirebileceğini görür. rıdvan dilmen ve benzeri zihniyetler galatasaray düşmanlığından öte türk futboluna düşmanlardır. kendisinin futbolculuk döneminde'de yabancı sınırı vardı ve kaç kez uluslararası bir organizasyonda milli marşımızı dinlettirmiş? önemli olan lokalde ki maçta sahadaki oyuncuların milli marşı okuması değil yazın uluslararası turnuvada diğer ülkelerin yanında türk bayrağının da bulunmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın