resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3899
    ayrıldığı için söylemiyorum ama hiç bir zaman güven vermeyen stoperdir. benim gözümde en büyük artısı saha içi lider duruşu ve hırslı oyunuydu onun dışında ayağı sağlam değil, hepimizin bildiği gibi sakatlanmaya yatkın ve maç içinde çokça kez pozisyon hatası yapmaya müsait bir isimdi. arada rakibe konrolsüz girişlerini de unutmamak gerekir. kalite olarak en fazla gökhan zan kalitesindeydi. hatta en iyi olduğu yılları düşünürsek savunmada servet çetin kadar etkili değildi. her ne kadar taraftarlar arasında çok sevilmese de servet son yıllarda ki en iyi türk stoperdi.
    tüm bunlara rağmen ben fenerbahçe'de başarılı bir yıl geçireceğine inanıyorum çünkü yanında skrtel gibi bir isim olacak. eğer sadık veya neustadter ile ikili olursa fenerbahçe savunmasında defoları fazlasıyla ortaya çıkacaktır. bir diğer avantajı fenerbahçe türkiye'de yllardan beri galatasaray'a oranla defans çizgisini daha geride tutan ve daha düşük tempoda oynayan bir takım. her zaman iyi lider savunma özellikte yabancı stoperleri kadrosunda barındıran bir ekip. bekir irtegün'den bile adamlar zamanında verim aldılar. yabancı stoper deyince bizden son on yılda bir tek ujfalusi akıllara geliyor fenerbahçede ise lugano, yobo, bruno alves, kjaer, skrtel gibi isimler oynadı.
    demek istediğim bizim oyunumuza uymayan bir isimdi. fenerbahçe'de başarlılı olursa bu etmenleri göz ardı ederek burada neyi kaçırdık diyerek yetkililer ileride haksızlık etmeyelim. biz onu birinci stoper olarak görüyorduk ama o meziyet yoktu şimdi skertel'in yanında ikinci stoper olarak başarılı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın