aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 24
    ismini bile şimdi öğrendim bu adamın. malum ülkedeki herkes bize karşı olduğu için taraftarımızın savunmaya geçmesi normal, bunu anlıyorum.
    diagne transferinde şampiyonluk için prim var mı yok mu bilmiyorum benim şahsi fikrim yok kap açıklamasında da yoktu.
    ama açtığı konuyu mantıklı bulduğumu belirtmem gerekiyor. galatasaray'ı kasımpaşaspor'u falan düşünmeyin. olaya konsept olarak yaklaşmaya çalışın.
    takımları unutun konsept şu aynı lig içerisinde bulunan takımlar arasında performansa bağlı anlaşmalar kafada soru işaretleri bırakabilir mi?
    eğer bu doğruysa x takımı isterse kök söktürsün y takımına yenilirse milletin aklına gelecek ilk şey maalesef kontrat olur.
    bu konsept olarak eleştirilmesi haklı bir konsept bana göre. hukukta da mesela önemli olan şeylerden biri duruşmadaki insanların mahkemenin bağımsızlığına inanmasıdır. adil yargılandığı konusunda bir soru işareti olmamasıdır duruşma bitince eğer bunu etkileyecek bir şey varsa hukuka zarar verir. ne kadar hukuken doğru bir sonuç olsa da o şüphe olmamalı. kasten adam öldüren adama müebbet verilirken, hakimin kafasına silah dayadıklarını farz edin. sonuç doğru oluşan şüphe zararlı
    buna benzetebilirsiniz durumu.
    bu adam bu konuyu galatasaray'ı karalamak için mi yaptı yoksa konsepti eleştirmek için mi yaptı bunu ancak adamın vicdanı bilir. ama ortada açıkçası benim şimdiye dek düşünmediğim bir yaklaşım var. adam da bunu koymuş ortaya. bence uefa nezdinde düzenlenmesi gerekli bu tarz bir konseptin. adam bir fikir atmış ortaya adama hakaretli argümanlarla kusura bakmayın da bir şeyi düzeltemeyiz. doğru bir tartışma çevresinde argümanla adama karşı görüş verilmeli. hakaretler vesaire bize yakışmaz.

    eğer diagne'nin sözleşmesinde böyle bir madde yoksa bu arada acilen yalanlanması gerekiyor yönetimler tarafından. ve hukuki hakların saklı bırakılması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın