resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 258
    galatasaray taraftarından bir stoper tarif etmesi istense sanıyorum ki pek çok kişi luyindama gibi bir futbolcu tarif ederdi. genç, güçlü ve atletik bir fiziki yapısı var. ama izleyebildiğim kadarıyla olumsuz tarafları da var. bu handikaplar da bilinirse görüntüsüyle yarattığı yüksek beklenti çabuk bir hayalkırıklığına dönüşmemiş olur.

    öncelikle gençliğinden ve tecrübesizliğinden kaynaklı bir pozisyon alma sorunu var. standart liege’in kötü takım savunmasının da bunda katkısı olabilir belki ama kenardan gelen topu izlerken tuttuğu adamın arkasında bomboş kaldığı pozisyonlar izleyebiliriz

    iyi bir kesici ama eğer arkaya atılan toplara hızlı dripling yapabilen hücumculara karşı oynuyorsa yetişmesi zor olabiliyor. çünkü çok hızlı değil.

    en büyük artısı hava topu üstünlüğü, topu oyuna sokarken yeterli sayılabilecek bir teknik kapasitesi var. birebirde geçmek zor. markajda vücudunu çok iyi kullanıyor. yan toplarda defansta ve hücumda etkili. bir diğer olumlu yönü de ciddi görüntüsüne rağmen seyirciyle bağ kurabilecek tipte oyunculardan ki bizim kulübümüzde bu çoğu zaman oyuncu performanslarını dahi arttıran bir özelliktir.

    umarım uzun yıllar bu kutlu forma altında çok büyük başarılara imza atar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın