• 3612
    galatasaray'ımızın ezeli rakibi.

    birçok galatasaraylı için kendileri ne kadar kötü olursa o kadar iyidir. kadrolarına kimler gelmiş kimler gitmiş, hatta birinden diğerine de geçişler olmuşsa bile maçlardaki gerginlik ve çıkan olaylar değişmemiştir.

    ben fenerbahçe'nin tekrar ait olduğu yere gelmesini istiyorum. bir yanım, şike sebebiyle hakları olan 1. ligi bir görmeleri, sonra geri gelmelerini dilerken; diğer yanım ise, tekrar üst sıralara tırmansınlar, şampiyonluktaki rakibimiz olsunlar, rekabet aynı heyecanıyla sürsün diye bekliyor.

    hangimiz başakşehir'le yarışmaktan keyif alıyor? ben almıyorum. ben fenerbahçe'nin evinde kupa kaldırmak istiyorum. ben 16 dk fenerbahçe'nin puan kaybını beklemek istiyorum. ben heyecan istiyorum. aksi halde futbolun ne anlamı var?

    football manager oynarken, seneler ilerleyip de arkamdaki takımlarla makası açtığım zaman(şampiyonlar ligi şampiyonluğu, bütün gelecek vaadeden isimlerin alınması vs.), kendi takımımda çok kaliteli fakat kadroda yer bulamadığım isimleri önce fenerbahçe ve beşiktaş'a öneriyorum. onlar alana kadar gerekirse "save-load" yapıp tekrar öneriyorum, yabancı kulüplerin tekliflerini reddediyorum. çünkü ben tek başıma büyüyemem, rakiplerimin de büyümesi lazım.

    galatasaray eğer şampiyonlar ligi şampiyonluğunu hedefliyorsa, bunu tek başına başaramaz. mucize olsa, başarsa da bir sonraki sene 2. turda elenir. devamlılık söz konusu dahi olamaz. başakşehir'le yarışmak bize bir şey katmaz. büyük camialarla yarışmak zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın