• 901
    çok şükür bitti. gelenlerle gidenlerle kağıt üstüne güzel bir dönem oldu. maliyetler açısından da kabul edilebilir ve artıya geçtiğimiz dönemdi. tek sıkıntımız ozan kabak ve serdar aziz gibi iki yerli oyuncunun takımdan ayrılması nedeniyle yerli oyuncu rotasyonu kalitesizleşti ve eksildi. bunu da ya alt yapıdan gelen gençlerimizle ya da önümüzdeki yaz transfer ödeminde yetenekli yerli oyuncuları takıma kazandırarak kapatabiliriz.

    açık konuşmak gerekirse bu döneminde başında bana diagne ve mitroglu forvet ikilisi gelecek deseler çok da hoşnut olmazdım. ama transferin son güne sıkışması ve maliyetleri düşünülence tatmin olduğumu söyleyebilirim. zaten marcao ve luyindama stoper transferleri bence çok iyi hamleler oldu. emre ve semih hamlelerini ise tamamen yerli rotasyonunu genişletme amaçlı olarak görüyorum.

    bu dönem hepimiz için aşırı stres yüklü ve sinirli geçti diyebiliriz. bir dönem hepimiz yönetim ile fatih hoca arasında olası bir çatışma nedeniyle üzüldük ve kızdık. ancak sonunda yönetimin ve teknik heyetin uyumlu bir şekilde hareket ederek transferleri tamamlamaları gelen oyunculardan çok daha fazla mutlu etti beni.

    hepimizin bildiği gibi fatih hoca ve yönetim uyumlu çalışır ise galatasaray'ın önünde hiç kimse duramaz. bu dönemi bu şekilde geride bırakak hedef 22 için konsantrasyonumuzu en üst düzeye çekme vakti geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın