• 68
    rtalığı yangın yerine çevirmiş basketbolcu. psikopat gibi medyada çıkan her haberi okuyorum. pelicans gm'i dell demps de takas teklifi almamak için telefonlarını açmıyormuş ahsdhsjhdhds mükemmel olay. popovich de ''sakın lakers'a takaslamayın uzak durun onlardan'' demiş. lakersnation'daki yorumları okuyup kahkahalarla gülüyorum sjhdhdjsdhdjs.

    bu iş yaza kaldı gencolar. haziran sonu temmuz başı gibi bu başlık yine patlar. ayrıca bu tip küçük market takımlarında oynayan yıldızların ''illa ki x takımına gideceğim'' diye tutturması ve bunun medyaya sızmasının önünü almaları lazım. küçük takımlar zaten fa oyuncular için cazip değiller. bir de senelerdir formasını giydiğin takımın elini zayıflatıp çere çöpe mahkum ediyorsun. bu sorun çözülmeden kimse ''lig çok demokratik mükemmel bi sistemimiz var'' geyiği yapmasın lütfen. 3-5 star koskoca ligi, devasa organizasyonu parmağında oynatıyor. evet bu adamlar nba'i bir marka olarak da temsil ediyorlar ama yıldız oyuncular ligin her şeyi olmamalı. elindeki en iyi oyuncuyu vereceksen bir zahmet gelecek vadeden seçenekler için verirsin. herkes kazanmak, en iyi seçenekleri değerlendirmek için uğraşıyor. bu tinercilere kalsa beyin özürlü lonzo ile takaslatmaya çalışırlar. lebron dışında herkes yollanabilmeliyken ''aman ha kuzma kalsın'' gibi bir şımarıklık yapabiliyorlar hala.

    rich paul aşırı vasat bir şekilde ''kayri celtics'le imzalamayacak ki'' diye aptalca bir pr çalışması yaptı. bir deli kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramadı resmen. hala farazi farazi hayalperest boş konuşmalar. önceki off-seasonlarda da gördük o küstahlığınız bir yerinizde patladı. geçiniz efendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın