• 895
    sonunda hayırlısıyla bitmiş dönemdir.

    eskisi kadar yazmasam da okuyorum. son 1 aydır da ilgiyle takip ettim. tüm tantanayı geçiyorum. zaten 5, 10, 15 seneye tüm bu olaylara farklı bakacaksınız. yalnız, yolun yarısını geçmiş, tahmin ettiğim üzere birçoğunuzun abisi olarak bir hususta naçizane fikrimi paylaşmak istiyorum.

    bir yazar arkadaşımız entrysinde ozan kabak'ın transferiyle taraftarın ömür boyu veremeyeceği maddi katkıyı verdiğini yazmıştı. taraftar bilsin ki ömrü boyunca bir ürün için cebinden verdiği 1 tl, bu camiaya futbolcunun kazandırdığı milyonlardan daha değerlidir. çünkü kendine bir şekilde menfaat sağlama, hayatınızı biraz daha iyileştirme karşılığında vermemiştir. saf sevgisinden vermiştir.

    bunu asla aklınızdan çıkarmayın!

    nedenini yine bu transfer dönemine ait bir olayla açıklayayım: serdar aziz'in eşi fotoğraf paylaştığında kendisi maldivler'de, fatih terim amerika'da tatildeydi. serdar maldivler'den, fatih terim ise amerika'dan dönene kadar -kaç gün sürdü hatırlayın- bu olayla ilgili kafa yorarken işinizden, eşinizden, sevdiklerinizden, hayatınızdan ne kadar fedakarlık ettiğinizi düşünün. işte bu fedakarlığın karşılığı para ile ölçülemez. ne fatih terim gibi tarihi bir sembolünüzün, ne serdar gibi gelip geçici bir futbolcunuzun ne de altyapınızdan çıkardığınız ozan gibi bir yavrunuzun kazandırdığı para ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın