• 3609
    ---------- andone
    ayew --------------- moses
    ------ tolgay - zajc
    ---------- jailson
    -şener serdar skertel isla

    kale dışında hiç fena kadro değil esasında.
    ersun yanal'ın önümüzdeki sezon başarılı olabilmek için epey imkanı var. çünkü yedeklerde sadık, eljif, barış, berke,dirar, mehmet ekici, topal, dirar, valbuena.... gibi çok fazla alternatifi olacak.

    bu sene de ligin ikinci devresinde toparlanırlar.

    şu kadroyu yabancı sınırına göre analiz etmek istiyorum. berke özer, sadık, mehmet ekici, barış, eljif, mehmet topal, hak, şener
    bu isimlerden fenerbahçe 4 tane ilk 11 oyuncusunu rahatlıkla çıkarabilir. işte bu noktada biz 4 ilk 11 oyuncusunu türk yaparsak epey zorlanıcaz.

    elimizde kim var? emre var. o rahat oynar. yunus aşama kaydedebilir. atalay emin değilim. gökay değişik bir oyuncu. defansif meziyetlerini geliştirirse gerçekten ayağı inanılmaz top yapıyor o bölgede. çok kıymetli bir adam haline gelebilir. celil... ben potansiyel görüyorum. iyi pas atıyor. enerjik. tempolu. mental açıdan olgunlaşacak gibi duruyor. yani hemen her gencimizin 1-2 seneye ihtiyacı var. önümüzdeki sene doğrudan katkı verme ihtimalleri ne kadar ve kaç tanesi, kaç maç katkı verir? işte açmazımız burada. yoksa görünüşe göre satacaklarımız dışında uzun süre eldeki kadroyla idare ederiz. altyapıdan katılacaklar bize yeter.

    altyapıdan gelen çok isim olduğu söyleniyor.

    şu aşamada ise ilk 11'imiz ciddi kalitede. bu çocuklar elbet formayı alacaklar. ancak rekabeti mevcut kadromuzdan isimlerle yaparlarsa, yani yabancı kuralı gibi anlamsız bir uygulama sebebiyle formaya sahip olmazlar da hakederlerse işte o zaman iyi futbolcu olurlar.

    bakalım tüm sistemi fenerbahçe'ye göre mi kurgulayacaklar. bakın fenerbahçe kadro yapılanmasını böyle bir bilgi ışığında gerçekleştiriyorsa o zaman türk futboluna ihanettir. ortada sadece fenerbahçe'nin bildiği bir gizli ajanda var demektir.

    rekabet nasıl olacak? modern standartlarda mı? o çok özendiğimiz arap kafasında mı?
    çünkü modern standartlarda rekabet edildiğinde nelerin gerçekleşebileceğinin demosunu merih, cengiz, ozan, okay abdülkadir, yusuf gibi isimlerle yaşıyoruz.

    salın şu ülkeyi, lütfen rahat bırakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın