• 861
    transfer dönemi başlamadan önce bu transfer dönemi ile ilgili şahsi fikirlerimi paylaşmıştım. (bkz: #2569442)

    forvet transferini bana kalırsa yapabileceğimiz en iyi şekilde yaptık. diagne zaten bu lig için kalitesi tartışılmayacak ve yapacakları az çok belli olan bir oyuncu ve ne kadar para verirsek verelim iyi bir iş başardık. kostas mitroğlu ise, bana kalırsa tek başına gelse bile beni mutlu edebilecek bir oyuncuydu. hocaya ve yönetime sonsuz teşekkürler bu iki oyuncuyu takıma kazandırdıkları için.

    stoper transferinde ben ozan kabak'ın yanında serdar aziz'in olmayacağını düşünüyordum, en azından kendisinin ipiyle kuyuya inemeyeceğimizi. hoca çok büyük hoca, kimin ne olduğunu gönderir göndermez bize ispatladı. marcao transferinden aşırı memnunum, allah nazarlardan saklasın özellikle göztepe maçında çok beğendim. bahsedildiği gibi luyindama transferide ilerleyen saatlerde gerçekleşirse çok iyi bir transfer daha yapmış olacağız ve eğer satmamız gerekmezse bizi minumum taşıyabilecek bir tandem elde ettik. bu tarz devamlılığı ile bilinen oyuncuların yanına eski oyuncumuz semih kaya ve ahmet çalık idare edebilecek şahsımca iyi rotasyon oyuncuları olarak kaldı. bu da bizim için büyük bir başarı oldu.

    orta saha transferi yapmadık, ama bence gerekte kalmadı. belhanda-fernando-badou-akbaba-selçuk-donk gibi oyuncular bizi hedeflerimize taşıyacaklardır. fakat önümüzde ki transfer dönemi * ilk önceliğimiz bu mevki olacaktır.

    velhasıl-ı kelam, bizim için çok verimli geçmiş bir transfer sezonudur. yaptığımız oyuncu satışları ile ve gelen oyuncuları iyi dengelediğimiz kadro kalitemizi fersah fersah arttırdığımız bir transfer sozunudur.

    şimdi, #kon2antra2yon #hedef22
App Store'dan indirin Google Play'den alın