resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 2006
    5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçında sonra kaçan penaltı ve giden kupa üzerinden akıl dışı senaryolar üretip sezonun gol kralı bafetimbi gomis'i götüne teneke bağlayıp gönderten ve gidince de bayram eden/para hesabı yapan yaygaracı tayfanın, 2018 - 2019 sezonu ara transfer döneminin son gününde bir transfere yer açmak için (!) sosyal medya üzerinden çok ayıp ettiği futbolcu.

    zaten özel hayatı nedeniyle zor günler geçiren buna rağmen elinden geleni sahaya veren(yeterlidir yetersizdir apayrı bir konu) bir futbolcuya, bir insana bu şımarıklık ve akıl/vicdan dışı fikriyatla saldırmanın izahı yoktur.

    size ne etti bu adam falan demenin alemi yok, zaten az çok milletin derdi de üst paragraflarda yazılı.

    tek bir merak konusu var; bu adam ikinci yarı sahada yine elinden geleni yaparken aslanım diye bağra basılacak mı? belki çıkardığı bir topla maçı kurtarırken yüceltilecek mi? olursa şampiyonluk sonrası vereceği bir poza destanlar yazılacak mı?

    hepsinden ötesi tüm bunları bu vicdansız, şımarık, galatasaraylılığı bir sosyal medya uygulaması falan zanneden kitlenin olmayan midesi kaldıracak mı?

    yoksa en yakın örneği gomis gitsin diye yaygara koparıp sezon ilerlerken canımız yandıkça "gol kralını sattılar" yaygarası örneğinde yaşanan sayısız dönüşten biri daha umursuzca yaşanacak?

    seninleyiz güzel adam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın