resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 650
    satışına fatih terim'in izin vereceğini sanmıyorum ama sonraki satışından pay bile alınacak olsa bahsi geçen 3.5 milyon euro gibi komik bir fiyata satılırsa akıl tutulması yaşadığımızın göstergesi olacak.

    en potansiyelli genç oyuncun ozan kabak'ı zaten göndermişsin, yunus'u neden yok pahasına satayım diye uğraşırsın ki? 3.5 milyon euro mu kurtaracak seni? aynı potansiyelde, benzer bir yabancı oyuncuyu alabilir misin bu fiyatlara? örneğin tetteh'i almaya çalıştığında prag'ın çektiği fiyat ortada.
    satmaya çalıştığın takım da anderlecht. tamam gençlere önem veren ve onları parlatabilen bir kulüp ama belçika ligi zayıf. bu ligde öyle almanya, ingiltere, ispanya ve italya gibi büyük ligler kadar göz önünde olmuyorsun. ozan da vasat bir kulübe gitti mesela ama almanya liginde, direkt münih ve dortmund gibi büyüklerin radarında olacak.
    kaldı ki önümüzdeki sezonlarda bir yabancı sınırlamasının geleceği aşikar. fenerbahçe planlamasını ona göre yapmaya başladı bile. serdar'ı gönderdin, ozan'ı sattın, elinde doğru dürüst yerli oyuncun kalmadı. yunus'u da gönderip çöp selçuk'tan mı medet umacaksın?
    bir de neymiş yunus'un ederi buymuş, ederini bulduğu için de satılmalıymış. yapma yav. bu çocuk onu en çok geliştirebilecek antrenörle yani fatih terim'le çalışıyor şu an. biraz pişirip, parlatıp hem takıma katkı sağlarsın hem de ileride daha fazla bonservisle satabilirsin. bu kadar vizyonsuz olmayın gözünüzü seveyim ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın