• 22
    hem medyada hem sosyal medyada sürekli dönen penis boyu ne kadar önemlidir tartışmaları ve adblock denen nimetten önce sağda sola bir anda fırlayan "size matters" reklamlarıyla gençlerde bir penis boyu kompleksi oluşturulduğu için ve porno endüstrisi zencileri bu bağlamda sömürdüğü için dile ortaya çıkan sorun.

    ortadoğuluyuz ve penis boyu ortalamamız endüstriyel standardın az da olsa altında. burada sorgulanacak şey endüstriyel standarttır. neden bunu kabul ediyoruz? yahut peniste, olağandışı anatomik bozukluklar müstesna, sağlıklı olması dışında bir özelliği ısrarla aramak gerekli mi? öte yandan yukarda yazdığımdan bu penis boyu kompleksi sadece ortadoğulularda var diye yanlış anlaşılmasın. dünyanın her yerinde olan bir şey.

    işin futbolcu kısmında sanırım en belirgini şabani nonda hakkındaki tezahürattı. nonda nonda 35 cm yarık var onda şeklinde. başka bir topçu için de bu tarz bir tezahürat yapılmadı sanırım.

    bir de şu var, ortak bir üstdile ait olduğu için bu şakalar maalesef komik. komik gelmeyen birkaç kişi vardır ama genel itibarıyla komik işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın