• 257
    futbol yorumcusu ve gazeteci.
    benim çok sevmediğim tarzda yorumlar yapan bir yorumcudur ben pek hazetmem. sevenleri de tam sever.
    kazım abi var mahalleden, tilki kazım, fenerbahçeli, ama alex gittikten sonra bıraktı fenerbahçe'yi desteklemeyi, ayıp ettiler dedi. sever serdar ali çelikleri, taksi şoförü, taksi şoförü dediysem taksisi yok, başkasının taksisini sürer, gece mesailerine çıkar. taksi durağı serdar ali çelikler'in çalıştığı gazeteye yakın, üç beş taşımışlığı var kendisini. harbi sever, internette (ekşi sözlük) dedi kendisine ayıp ettiler dedi, o gün bana hepsini anlattıydı dedi hepsi gerçek ben biliyorum dedi. nuri'yi alacaktı, bir de dreksler'i, (draxler değil ha ) dedi.
    doblosu var kazım abi'nin 2007 model tüplü, haftasonu hava güzel olursa beni de alır pikniğe gideriz, bahçeköy fidanlığına. bagajı doldururuz, mangal, piknik tüpü, halı, tavla, çaydanlık... gece işe çıkmayacaksa bir de ufak alırız, sen az iç yeğen der arabayı sen kullanırsın.
    yine böyle bir günde aramızda şöyle bir konuşma geçti:

    -abi bu serdar ali çelikler'in neyini beğenirsin?
    -öyle deme yeğen harbi adamdır.
    -abi kabadayı gibi konuşuyor hiç yakışmıyor, mesela uğur karakullukçu var, ılgaz çınar var (henüz bursaya gözlemci olmamış) ali ece var, bağış erten var.
    -ne o olum öyle hepsi entel dantel adamlar. futbol olum bu futbol, biz kave'de maç izlerken söve söve (aslında çok temiz adamdır) maç izleriz, ne o öyle karı gibi kıvırtmalar gitsinler televizyonda sinemograf (sinema eleştirmeni demek istiyor) olsunlar bize dobra adamlar lazım.
    mehmet ayan'ı sevmez, erman toroğlu'nu sever mesela.

    kayınçosu var salih, dipsiz salih, eskiden çok içermiş, doktor karaciğer büyümesi var deyince ağzına sürmedi bir daha, baba tarafından karslı, serdar ali çelikler'in uzaktan akrabası olur, toz kondurmaz o da. biraz futbol'un teknik taktik kısmından anlar, yorumlarını severim, hatta kendisini uzun süre sözlükteki kaideyi taciz eden istisna olduğunu sandım, değilmiş, o derece teknik analiz yapar. kendisine bu mevzuyu açtığımda ne gaydası lan dedi. bir daha bu mevzuyu açmadım.

    ekşi mevzusunda çok güldüm kendisine, sevenleri seviyor işte ben sevemedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın