resim
Konstantinos Mitroglou
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Yunanistan
  • 219
    kendisinin tanınmasına ya da izlenmemesine şaşırdığım futbolcu. tanımayanlar ya da çok izlememişler için, yeterince maçını izlemiş birisi olarak kendisini biraz tanımlayayayım. olympiakos ve benfica taraftarı kendisini çok sever, marsilya'da ise o sinerjiyi yakalayamadı. eğer gerekli sinerjiyi yakalarsa inanılmaz etkili olur.

    milli takımda da sevilir, yunanistanın burak yılmaz'ı diyenlere aldırmayın, oyun tarzı olarak da çok benzemez, burak'ın aksine, yunanlar kendisini oldulça da severler. kendisi silimani değildir, karıştırılmasın. burak yılmaz da değildir. o kadar defans arkası koşmaz ve bu oyunculara nazaran oyunun çokça içerisindedir. geriye gelir, top alır, ver kaça girer, top tutar.

    çok hızlı değildir ama düşünüldüğünden ya da burada bahsedildiğinden daha çabuktur. dar alanda bir anda sıyrılıp, golü atabilir. hava topları etkilidir. eksik yönlerinden birisi top kontrolü, ara ara çok kötü olabiliyor ama öyle umut bulut ayarında değil ve her zaman kötü kontrol etmiyor. ara ara da pas hataları yapabiliyor. ama genel olarak topla arası çok çok kötü olmayan, ceza sahasında hareketli, geriye gelen, gol sezgileri fena sayılmayacak, hava toplarında erkili bir santrfor.

    ve çoğu kişinin tahmininin aksine, savunma yönü vardır, doğru presi yapar. defansa desteğe gelir, koşar, çabalar. kafadan hafif kırık olduğu doğru, eğer tribünle(ki görebileceği en iyi tribünlerden birisine geliyor, hem de daha önce çok iyi tribünleri olan kulüplerde oynamasına rağmen) ilişkisi iyi olursa, çok seveceğimiz bir adam olur, rakipler de uyuz olur, bundan emin olabilirsiniz.

    genelde oynadığı takımlarda, takım arkadaşlarıyla arası iyi olmuştur. o konularda diaiplinsiz değildir. yani kanımca genel olarak çok iyi katkı vereceğini düşündüğüm bir oyuncuyu aldık. taraftar sevecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın