resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 465
    mail düzmece mi gerçek mi bunu bilmem imkansız. ama bilgilendirme mailine ve yazı renklerine takılanlar olmuş. öncelikle mail kurum içi şubeden genel müdürlüğü yani kurumsal pazarlama ve muhtemelen hazineye yönlendirilmiş. böyle bilgilendirilme maili olur mu kısmıyla ilgili cevabım kesinlikle olur. ankes yönetimi için belli bir tutarın üstünde gerçekleşecek girişler için hazine şubelerden ve pazarlama birimlerinden bu mailleri mutlaka ister. pazarlama da kendisine yönetilecek sorular için bu maili ister. şube de şovunu yapmak için bu maili atar. yazı renklerine gelecek olursak emin olun çok daha büyük giriş ve çıkışlar için çok daha kötü mailler gördüm.

    edit: diğer girdileri tekrar okudum ufak bir hatırlatma yapayım dedim söz konusu mail bir banka için talimat değil bilgilendirme mailidir. siz talimatı mail ile vermek isteseniz dahi prosedürler açısından talimat için yetersizdir.

    edit2: denizbanktan istihbarat aldım ama yine de temkinli yaklaşacağım mail %90 gerçek. denizbank teftiş ekipleri an itibari ile kamera kayıtlarını incelemeye almış, maili paylaşan arkadaşın başı dertte. söz konusu whatsapp yazışmasını eklemek isterdim ama buraya nasıl görsel upload edeceğimi bilmediğim için ekleyemiyorum. bekleyip görelim neler olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın