resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 408
    şunu söylemek gerekir ki kendisi iyi forvet, iyi bitirici. ama daha fazlası değil. daha fazlasına gerek de yok zaten.

    bu sene * kasımpaşa gibi hiçbir takımın kapanmadiği bir takimda oynadığından dolayı geniş alanlar buldu ve kolay goller attı. kasımpaşa'nın tek hücum planı kendisiydi.

    bize baktığımızda tüm anadolu takımları maksimumuyla oynuyor ve çok fena kapanıyor. bu yüzden kasımpaşa'da bulduğu o rahat pozisyonları skor berabere veya gerideyken bulamayabilir.

    acik konuşmak gerekirse ben kendisinden 20 gol falan beklemiyorum. 10-11 gol benim için kafidir.

    ama nasıl 10 gol?

    benim bi forvette aradığım en büyük özellik kritik goller atmasıdır. johan elmander veya gecen sene beşiktaş'taki aboubakar gibi. kritik golden kastım ise şu; gerideyken beraberliğe taşıyan veya berabereyken atılan galibiyet golü. diğer golleri atmasa da olur. zaten biz öne geçtiğimiz maçlarda skor avantajını zor kaybeden bir takımız. hele ki son haftalara yaklaşınca inanılmaz konsanstre oluyoruz. bu herif çıksın 10 kritik gol atsın yeter.

    manuel fernandes'i de kiralık miralık bir şekilde getirebilsek keşke. açtığı ortalar, kullanacağı kornerleri düşündükçe heyecanlanıyorum. beni inanılmaz heyecanlandırıyor.

    diagne, iyi bi yedek forvet, fernandes transferleri ile avrupa liginde enteresan işler yapabiliriz.

    fiyatına gelecek olursak; bence 10 milyom euro eder ama 11 etmez. 10'dan fazla verilen her kuruş fazladır lakin 1 gün kalmışsa transfer sezonun bitmesine ve sizin forvetiniz hic yoksa yapacağınız da pek bir şey yok demektir.

    umarim takımımıza hayırlı uğurlu olur.

    atadur reis.
App Store'dan indirin Google Play'den alın