resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1056
    kendisini isteyenleri eleştirmenin doğru olmadığını düşünüyorum.

    ben dahil bir çok kişi, hatta gelmesini isteyen herkes çok basit bir +/- hesabı yapıyor ve hemen hepsi satın alma opsiyonlu kiralama ile kendisinin gelmesini istiyor:

    + yetenekli
    + genç
    + türk
    + fatih terim adam eder kontenjanı
    + takımda eksik olan kanat rotasyonunu en kötü ihtimal nicelik olarak doldurur
    + takımında düşünülmediğinden gelebilir.
    + eğer aşağıda yazan eksileri kapamaz ise sene sonunda vedalaşılabilir, bu arada bir maç ceza sahasına girip penaltı alarak maç alsa parasını çıkartır.

    elbette eksileri var

    - saha içinde showboat bir kardeşimiz
    - takım oyununa çok yatkın değil
    - bence mental olarak engin baytar’dan kötü

    mevcut duruma baktığımız zaman kanatlarımız henry ve feghouli, yedekleri yunus. sinan’ı kanat rotasyonuna katmıyorum çünkü 2018-19 ara transfer döneminde muhtemelen tek forvet alacağız ve iki forveti birden (birini kanat olarak) sahaya sürmek saçmalık olur.

    yani mevcut şartlarda bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. emre’nin şutu dışında temel futbol olarak çalışarak geliştirmesi gereken bir özelliği yok; geliştirmesi gereken özellikler, fmde orta kolonda bulunan mental özellikler. bu noktada daha önce türevlerini gördüğümüzden yola çıkarak fatih terim adam edebilir diyoruz.

    bu kapsamda, kendisinin kesinlikle satın alma opsiyonu olmak kaydı ile (koymuyorlarsa elin adamını geliştireceğimize yunus daha çok forma giysin) kiralanması durumunda, hiçbir şey yapmasa 500 bin euro kaybederiz. tarık çamdal, endoğan, selçuk gibi adamlara yattıkları yerden milyon oyrolar veren bir kulüp için bu şartlarda bir adam tereddüt etmeden oynanabilecek bir kumardır.

    kendisine yarım sezon için verilecek 500 bin euro maaş bütçemiz ve skalamız düşünüldüğünde low risk, kendisinin tutma ihtimali düşük olduğundan olur da tutarsa high reward durumu olacaktır. daha basit anlatayım, cebinizde 3.000 tl paranız var, 10 lirasını tek maç 1’e 100 veren takıma basar mısınız? neden denenmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın