resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 370
    eger transfer olur da bonservisine turkiye kupasi icin ekstra 1 milyon euro maddesi konulursa, bu kupadan elenmemiz bizim icin daha hayirli olur. cunku kupayi alsak belki 1 milyon euro civari kar yapariz.

    bunun disinda bu adam gelir de sampiyonlugu kazandirirsa, 3 milyon euro ekstra helali hos olsun kasimpasa’ya. boyle bir maddeye itirazim olmaz.

    bahsedilen garanti 12-13 euro bonservis ucreti ise cok cok fazla. bence bizimkiler araplara guvenip aliyor bunu. gomis ile gorusmesi, daha onceden cikan haberler, diagne’nin arap yarimadasinda takip edildigini hissetiriyor ve bu durum ndiaye transferini hatirlatiyor. o zaman ndiaye transferindeki rakamlardan dolayi hepimiz kizmistik ancak ndiaye bize gelmeden once premier lige transferi son anda yatmisti. osmanli da yuksek taleplerde bulunmustu. diagne’de de boyle bir durum var sanirim. kasimpasa kapiyi yuksekten aciyor cunku en kotu sene sonu araplara okuturuz diye dusunuyorlar. ama beni korkutan bize gelip cok kotu bir performans gosterip, tum degerini kaybetmesi. bu yuzden 12 milyon euro yatirmak bizim gibi borclari olan bir kulup icin yuksek risk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın