resim
Krzysztof Piątek
Takım:Başakşehir
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.83
Uyruk:Polonya
  • 13
    6 ayda piyasa değerini 30 m euro arttıran adam.

    bizim de forvet forvet diye öldüğümüz yaz transfer döneminde, genoa tarafından 4.5 m euro karşılığında transfer edilmiştir.

    buradan kulüplerimizin yapmamakta ısrar ettiği bir hataya parmak basmak istiyorum. hırvatistan, polonya, sırbistan gibi ülkeler son 10 senede çok çok değerli topçular çıkardılar ve biz halen adam bakarken yok italya, yok ingiltere, yok çin ligi geziyoruz. bu söylediklerim herhalde “buradan alınan her topçu şahanedir” anlamına gelmiyor, ancak son 10 senede lewandowski, milik, piatek gibi forvetler çıkartan polonya, rakitic, modric, halilovic, perisic, hatta mandzukic, pjaca gibi adamlar çıkaran hırvatistan, subotic, milinkovic-savic, zivkovic, mitrovic gibi adamlar çıkartan sırbistan liglerini en azından galatasaray olarak doğru takip edersek, 3-5 senelik süreçte takımımızın kanayan her türlü yarasını genç, potansiyelli ve hepsinden önemlisi hem alırken hem satarken kazanabileceğimiz isimlerden oluşturmak gerçekten işten değil.

    hadi bir saptı iki saptı, piatek bu bölgenin son ürünü. kendisi italya’da yargı dağıtadursun, kendisi üzerinden gerekli çıkarımları yaparak eyleme geçmek, galatasaray açısından hem sportif hem de ekonomik kurtuluş reçetesi olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın