• 7
    bazılarınız bana kızabilir, kesinlikle saygı duyarım. ama trezeguet denen arkadaşı hiç beğenmiyorum hemde hiç. amrabat vol2 olacağı o kadar belli ki. büyük takımlara karşı döktüren anadolu topçusu, başka bir şey yok. tekniği var. ama arap kafası olduğu için bazen insanları çıldırtıyor. çok duyduk, 2-3 kere kadro dışı kalmıştı. 5 milyon euro'dan fazlası kazıktır ama kasımpaşa yine bizi bulduğu için 10 istiyor. güle güle.

    diagne'ye gelirsek bu arkadaşımıza da hayatta 10 ve artıları vermem ama el mahkum. yönetime bol bol söveceğiz. kasımpaşa'da açık alanda attığı golleri biz de atabilecek mi? atamayacak bu da kesin. kendisi trezeguetten daha problemli topçu, bunu da unutmayalım. fatih hoca'da nerede problemli var onu istiyor. var herhalde bir bildiği.

    son olarak, iki oyuncunun da çin, arap ülkeleri gibi geçmişleri var. sanırım oynatıp araplara veya çinlilere tekrar satabiliriz, diğerleri gibi sıkıntı çıkarmazlar. bunu tek artı olarak görüyorum. ama kasımpaşa aldıkları ücretin 2-3 katını isteyecekler ve bizimkilerde verecek. bunuda düşününce kahroluyorum. hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın