resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 319
    gerçekten kimsenin oturup izlemediğini anladığım forvet. ezberden konuşuluyor hakkında.

    ben de gelmesini istemiyorum. maliyeti çok fazla ve bence profesyonellikten uzak bir oyuncu. juventus'ta tutunamamasının sebebi de bu. ama işte kilit söz juventus'ta tutunamamak.

    - bir kere diagne hayvan gibi kuvvetli adam. iki kişi zor zaptediyor.

    - rakip ceza alanında çok rahat top tutuyor. onun bu özelliğiyle ceza alanına girecek olan feghouli, belhanda, onyekuru gibi isimleri düşününce rakip için büyük tehlike.

    - takım oyunundan ziyade kendine oynuyor deniyor. bunun sebebi tamamen oynadığı takım. eğer kasımpaşa'yı istikrarlıca izleyen varsa bilir ki diagne'yi çok kez orta sahada top dağıtırken görmek mümkündür. tekniği yüksek sayılmaz, pasları da her zaman yerini bulmaz ama adam 10 numara gibi pas dağıtan bir adam.

    - hava toplarının neredeyse çoğunu toplar.

    - bu sezon çok gol atmış. bunun sebebi iyi penaltı kullanması ve gol noktasında nerede duracağını çok iyi bilmesi.

    - kondisyonu yüksek. şişip kalmıyor.

    - yaşı da henüz 27.

    eksikliklerinin en mühimi biraz fazla basit top kaybı yapması. tabii bu galatasaray'da ne kadar sırıtır bilmem. bir de yavaş. cidden yavaş ve hantal.

    teknik özellikleri bir yana, bu adam maske mevzuu yüzünden sürekli kart gördü. kıytırık kupa maçının bitiminde rakibine tükürüp ceza aldı. profesyonelce değil bu yaptıkları. hele trabzonspor formalı fotoğrafı, galatasaray haberlerine tepkisi gibi konular daha fena. kulübüyle bağı yok adamın. belki galatasaray'da o bağ kurulur bilmiyorum.

    elhasıl ezbere bencil topçu yakıştırması doğru değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın