resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 295
    hani adı bizimle anılan bir oyuncu oldu mu youtube'a bakarız da yorumlarız ya. bu oyuncu ülkemizde oynamıyormuş gibi düşünüp youtube'tan bunun da videolarını izledim. ve youtube videolarına göre şunu da diyebilirim ki adı bizimle anılan forvetler arasındaki en basit forvet kendisi.

    ancak ligimizi takip eden olarak bir bakıyoruz adam şimdiden ligi gol kralı olarak bitirmeyi neredeyse garantilemiş. büyük bir istatistik.

    kişisel görüşümse diagne'nin o kadar gole rağmen abartıldığı kadar bir oyuncu olmadığı yönünde. attığı gollere bakıyorsunuz %30-40'ı penaltıdan(penaltıları da kendisini basitçe atarak kazandığını hatırlatmak isterim) attığı diğer gollerin çok büyük bir çoğunluğuysa kalenin en fazla 2 metre önünden yapılan vuruşlarla elde edilmiş. attığı gollerde öyle önemli bir yetenek aranmaz yani.

    biz, bizim takıma ekstra bir şeyler yapacak oyuncular arıyoruz. rakiplerimiz kasımpaşa'ya o pozisyonları rahat verirken bize de o pozisyonları verselerdi sinan da yaklaşık o kadar gol atardı. diagne bize geldiğinde kale dibinde o kadar rahat pozisyonlar bulamayacak. rakipler bizi kale önünde çok daha kalabalık karşılıyor.

    - bu adamın ayak tekniği yüksek değil
    - hava toplarında üstünlüğü yok
    - hızı ortalama.

    şu adamın şu özelliği çok iyi deyin bana.

    her şeyi geçtim adam istatistik kasan bir adam. %100'lük pozisyonda olan arkadaşına pas atmak yerine %30 ihtimalli yerden kendisi gol atmayı dener. kasımpaşa şu ana kadar 37 gol atmış. 20'si diagne'nin golü. belli ki kasımpaşa sadece diagne'ye çalışmış.

    burak yılmaz da bize gelmeden önce trabzonspor'da aynıydı. bize geldi ama çok uygun bir fiyata geldi. diagne için 10 küsür milyonlar konuşuluyor. resmen rezillik.

    oyuncunun gol profilleri, karakteri ve maliyeti düşünüldüğünde uzak durulmalı. bu adam çok olmadı instagram'dan bizle kafa buldu resmen.

    her şeyi geçtim madem bunu alma niyetin vardı. hadi verdin 14 milyonu mesela. 4 ocakta yapsaydın. kampa katılırdı oyuncu. şimdi 4 maç cezasını çekmiyor olurdu hem. bu adamı alsak alanyaspor ve trabzonspor maçlarında oynayamayacak. bu iki maçta puan kaybettik diyelim. 10 küsür milyona alınan diagne'nin turşunu kurarız artık.

    düzeltme: türkiye kupası kurallarında önceki turda kasımpaşa'da oynadığı için çeyrek finalde bizde oynamasına bir engel yoksa, diagne trabzonspor maçında oynayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın