resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 288
    şimdi parasına falan girmeyeceğim, ortadaki bilgi kirliliği henüz geçmedi fakat ne yalan söyleyeyim kendisinin ismi beni heyecanlanırdı.

    bizde şöyle oynar, böyle oynar bunu isteyen istediği gibi yorumlayabilir, fakat mevcut performansı (sözlüğün yarısının aksine, maçları izleyen biri olarak) ve verileri gayet de galatasaray'a transferini doğru olarak niteleyebileceğimiz seviyede.

    bu arada şu taksit işini çok da küçümsememek lazım. 10 milyon eur 4 taksit (4 yıl) olan bir oyuncu vs 10 milyon eur peşin oyuncu karşılaştırması (4 taksit dönemi (yıl) boyunca dolar kredi faizin aynı aldığı varsayımı ile, doğru bir varsayım değil ama kahin değiliz) üzerinden gidersek;

    taksitli oyuncu sana 1,2 mio eur daha avantajlı geliyor. sadece genel bir bilgi olarak yazdım.

    edit: kasımpaşa'nın herhangi bir oyuncumuzu takasta kullanmak istemeyeceğimi düşündüğüm için bu ihtimalden hiç bahsetmedim. takaslı kombinasyonlar olursa tabi ki çok pozitif bir iş olacaktır.

    edit: bilgi kirliliği devam ediyor hala ama yazmadan duramayacağım, 13 milyon euro çoktur hem de baya çok, yaş ve yetenek olarak bruma, onyekuru sınıfı adamlar alınabilir bu para ile tabi normal şartlar altında, bu transfer döneminde olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın