resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 267
    belli ki istediğimiz futbolcuları, yani geçen gece resmi hesabımızdan yayınlanan fotoğraftaki tahtada ismi yazılan futbolcuları alamıyoruz. bu nedenle iç piyasada en çok dikkat çeken oyunculara yöneldik sanırım. transferin bitmesine saatler kala pazarlığa yeni başlamak işimizi zorlaştırır mı bilmiyorum ancak ben mbaye diagne için çok da kötü hisler beslemiyorum açıkçası.

    28 yaşında 1.93 boyunda fizikli bir futbolcu. bitiriciliği iyi bunun yanında rakip takım defanslarını kendisine bağlayarak kanatlara alan da açabilecek bir futbolcu. mariano - feghouli- onyekuru- sinan ve iyileştiğinde emre akbaba ile çok güzel işler yapabilir ve yaşından dolayı da en az 5 yıl daha piyasası da olabilecek bir arkadaş diagne. muhtemelen kasımpaşa elimizdeki tüm paraya çökmek isteyecektir ki burada iğneyi onlara çuvaldızı kendimize batırmalıyız, kim olsa yapmazdı ki aynısını? asıl problem bu zamana kadar işi bitirememiş yetkililerde.

    uzun lafın kısası, gelmesini isterim ve katkı da yapacağına inanıyorum. hele hele 10-12 milyon euro + serdar aziz+ eren derdiyok ile birlikte trezeguet'i de bitirebilirsek ve maaş skalalarını da ayarlayabilirsek, gerçekten çok mutlu olacağım. bekleyelim ve görelim, umarım istediğimiz gibi sonuçlandırabiliriz bu transferi çünkü nedense bu son atımlık mermimiz ve başka hamle yapamayacağız gibi görünüyor transfer süreci içerisinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın