• 238
    yazdigi entry hakkinda bir sey demek istemiyorum, cunku azicik kafasi calisan insan, cok sacma ve gercek olmadigini rahatca anlayabilir ancak benim takildigim nokta baska. biz niye sozluk yazari diye yanlis yapan birini savunuyoruz ? bu bakis acisi cok yanlis. ortada bir suc varsa, cezasi da olmalidir. bu kisi senin en yakin arkadasin da olabilir, kardesin de olabilir. yanlis yapan biriyle aranda bir bag olmasi, onu koru korune desteklemen anlamina gelmemeli.

    bu arkadas, yillardir spor basininin icinde yer alan bir muhabirin el altindan para aldigini iddia etmis ve bu yazi viral olmus. karsi taraf da bunu gormus ve dava acmis. kendisi de bana gore bunu kanitlamak zorundadir. kanitlayamaz ise cezasini cekmelidir. bir insanin galatasaray sozluk yazari olmasi baska insanlara iftira atabilecegi anlamina gelmez. eger bu yazi viral olmasaydi, burdaki birkac arkadasimiz bu rodop olayina inanmisti bile. belki yillar sonra rodop dendiginde sozlukteki bircok insan tarafindan el altindan para alan adam seklinde hatirlanacakti. ama yazi o kisiye ulasti ve bence guzel oldu. simdi bu arkadas yazdiginin hesabini vermeli. dusunsenize birisi sizin adinizi soyadiniz verip, bulundugunuz is yerine, arkadaslariniza, tum twitter alemine, bu adam yavsaktir, bu adam surda su kisiden rusvet almistir diyor. eger bu olaya sessiz kalirim diyorsan, monacoprensi adli yazari da savunabilirsin, o zaman bir sey diyemem. ama ben hicbir bireyin boyle bir olaya tepkisiz kalabilecegini dusunmuyorum. benim bu surecten beklentim, bu yazar arkadasimizin olaylardan ders cikarip bir daha insanlara iftira atmamayi ogrenmesi, umarim bunun disinda bir ceza almaz ama alirsa da kendi hatasi.

    son olarak bu suleyman’in sozluge karsi savas acmasi da cok komik. ama suleyman 61 yasinda ve beyni bizim kadar hizli calismiyor maalesef. sozlugun bu yazarin yazdigi entryden dolayi sorumlu oldugunu dusunuyor ve sacmaliyor. biraz da son transfer doneminde kazandigi populerligin havasi var su an kendisinde. yakinda gecer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın