• 12471
    süleyman v. galatasaray sözlük

    süleyman: dava açtım. yargı cezayı kesecek. türk adaletine yalnız o değil, tüm site sorumluları da hesap verecek. o yazıyı internette paylaşan herkesi tek tek savcılığa vereceğim. bana yapılan pisliği kökünden temizlemek için and içtim!!!

    - twitter yazarı: yaşlılık işte, yeni dünyayı anlamıyorsunuz, bunlar sizin bildiğiniz eski yüzyılın medyası gibi değil. galatasaray sözlük’ü kapatmaya çalışmak, bir twit için twitter’ı kapattırmaya benziyor.
    - süleyman: bilgi sahibi olmadan fikir sahibisin. kanunlar böyle. ayrıca akıl yaşta değil baştadır.
    - twitter yazarı: kanunlar eski olabilir, işin doğasına uygun değil. ben akıl yaştadır demedim ki, zaten aramızda daha genç olan da benim daha zeki olan da. (yazar kanada'da ekonomi doktorası yapıyor)
    - süleyman: bilgisizsin, zaten yaşımı da bilmiyorsun bana yaşlı diyorsun. senin saçların bile dökülmüş.
    - twitter yazarı: benim kel olmamın ne alakası var?
    - süleyman: ben sana kel demedim ki.
    - twitter yazarı: (retweet)
    - süleyman: saçı her dökülen kel midir?

    - twitter yazarı: gazeteceiler her türlü yalan haberi yapar, yöneticileri zan altında bırakır, sonra iş kendilerine gelince tüm site kapansın isterler. yobaz kafası bu.
    - süleyman: sen yobaz kafasını iyi biliyorsun galiba. bana yayın yolu ile hakaret edildi, televizyonda hakaret edilince hem hakaret eden hem televizyon kanalı ceza alır.
    - twitter yazarı: özgür bir platformu kapattırmak yobazlıktır. ayrıca sözlük de o yazıyı hemen silmişti.
    - süleyman: ama özgürlük başkasını karalamak değildir, ben çok karalandım o yüzden yobaz değilim.

    - twitter yazarı: binlerce galatasaray taraftarı hatta sözlük takipçisidir, siz sözlüğü kapattırınca galatasaraylıları cezalandırmış olmuyor musunuz?
    - süleyman: ben bunu galatasaraylıların yararına yapıyorum, benim de sözlükçü arkadaşlarım var, sitenin itibarı ve inandırıcılığı kalmadı, ben iyilik yapıyorum.
    - twitter yazarı: ama sözlük o yazıyı onaylamadığı için hemen silmişti.
    - süleyman: facebook, twitter, youtube’da duruyor.

    - twitter yazarı: birisi sana twitter’dan hakaret etse twitter’ı mı kapattıracaksın abi?
    - süleyman: twitter da bir paylaşım yüzünden abd’de ceza aldı, twitter’ın çalışanı olduğu için müessese de sorumlu oluyor.
    - twitter yazarı: yazıyı yazan galatasaray sözlük çalışanı değil abi. galatasaray sözlük’ün binlerce yazarı olan bir oluşum. orada yazılanlar şahısları bağlar, sözlüğü değil.
    - süleyman: galatasaray sözlük’ün yazarları var, onları çok güzel bağlıyor. yazıyı yazan da onların yazar ekibinde, para alıp almaması onun bileceği iş.

    - twitter yazarı: galatasaray sözlük, galatasaray’ın internetteki kalesidir. orayı kapattırmaya çalışmak galatasaray düşmanlığıdır.
    - süleyman: galatasaray düşmanlığı, galatasaray’ın adını kullanmaktır. bana sakın nasıl galatasaraylı olunacağını öğretmeye kalkmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın