• 263
    entry silindiğinde modlog'a bakarak entry silinme sebebini kolayca görebilecek adam.

    ha nedeni şuyumuş ta buymuş. aynı bokun mavisini kullandık silerken mazeretimi dir mazret. bumu dur!

    yok şöyle olursa legal olurmuş muş. ne legali! allahmısın? patronun biri, sırf kapitalist güdülerle maliyetleri düşürmek için gerekli güvenlik önlemlerini almamış, 16 işçi göçük altında kalmış. resmen katledilmiş. mazret ne? legal değilmiş. güneydoğu da öldürülen çocuklar için o acı ile yazılan entryler de legalite arıyormusun. aranır mı!
    anayasam var benim mazeretinin arkasına mı sığınacaksın! unutma tarih boyunca tüm anayasa ve yasalar sonunda çöpe atılmak için yapılır.

    ha kendime küçük krallık kurdum, içimdeki "otorite" aşkını böyle doyuruyorum de bana. eyvallah.

    mevzuyu çarpıtanın kim olduğu bellidir. öyle çarpıtma meselesine aklı basmaz bir adamdır kendileri. sadece; insanlığın binlerce yıllık yazılı tarihi boyunca ortada olmayan bir meselenin ve sırf imparatorlukları bölerek küçük devletler oluşturma politikasının unsuru olan "milliyet" ve "milliyetçilik" kavramları ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bir adamdır. tarihi iyi okursan bu kavramları 1789 fransız ihtilali esnasında o dönemin burjuva devrimcileri'nin götlerinden uydurduklarını görürsün. (bugün pkk lıların yapmaya çalıştıklarından hiç bir farkı yoktur yani. onlar da o dönemin "pkk" sıdır.)

    bu tür kavramları kullanarak güneydoğu da öldürülen çocuklar üzerinden, bu konuyu hiç sorgulamadan sözlük girişine açılış sayfası konabiliyorsa, farklı duyarlılıklar üretmeye kalkan entryleri de uydurma mazeretler ile silip atamazsın. haaa! dersen ki "bir de kömür ocağında veya tuzla tershanelerinde patronlar tarafından acımasızca katledilen işçiler hakkında da bir açılış sayfası yapmayı akıl etmeliydik" ona da eyvallah.

    "kafa çalışması" meselesine gelince. polemik çıkmasın diye bu konuda hiç bir şey yazmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın