resim
Paul Ebere Onuachu
Takım:Trabzonspor
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:2.01
Uyruk:Nijerya
  • 55
    midtjylland'ın golcü forveti. danimarka ligini yaklaşık 2 yıldır takip ediyorum. bahis sebebiyle özellikle takip ettiğim 3 takımdan bir tanesi midtjylland üst bahsinden az ekmeklerini yemedim. :(
    neyse tabi bu süreçte yaklaşık 10 kadar maçı canlı izlemişimdir. bu oyuncu zaten takımda ilk dikkat çeken futbolcu. yani izlerken sahada ilk kendisini farkediyorsunuz. kendisi atağa göre iyi pozisyon alabilen ve bitiriciliği üst düzey bir forvet. negatif yönleri ise boyu var fakat çok zıplayamıyor dolayısıyla iyi zıplayan bir 1.80 lik stoper kendisini hava toplarında harcıyor. ikincisi ise hani pes atarken bazı oyuncular dönemez ya tır çeviriyor falan deriz. gerçekten çok yavaş. dönemiyor. dönene kadar rakip savunma yerine oturuyor. aynı yavaşlık şut çekerken de mevcut. boyun dezavantajı tabi bu. yani ayağımı gereyim topa vurayım derken hop 3 kişi geçiveriyor önüne.

    özet: 10m euro vesaire etmeyen lakin 5 e 6 ya alınırsa zarar ettirmeyecek bir futbolcu. ben gelmesini isterim, 35 yaşında yıllık 5m euro isteyen yıldızlardansa bu tarz transferlere hep sıcak bakmışımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın