• 29
    yazacaklarım için komplo teorisi denilebilir fakat ben transferin bitmesine bu kadar kısa bir zaman neredeyse tüm transfer planını ifşa edebilecek bir fotoğrafın paylaşılmasının mümkün olmayacağını düşünüyorum. hele ki fatih terim de o fotoğraftaysa.

    peki o halde bu fotoğraf neyin nesidir? başta da söylediğim gibi, bu fikrim bir komplo teorisi olarak görülebilir ama muhtemelen asıl adayları gizleyebilmek adına servis edilmiştir. tahtada yazdığı iddia edilen hiç bir isim cumartesi günü fatih terim'in bahsettiği transfer hedefiyle örtüşmemektedir. zira fatih hoca marcao transferini referans alarak bundan sonra satarken para kazandırabilecek oyuncularla ilgilenildiğini söylemişti. kimse 32 yaşında olan manuel fernandez'den para kazanmayı düşünmüyordur muhtemelen. ya da kariyerleri artık toparlanabilecek durumda olmayan remy ya da bonny'den... emre mor ve ze luis'den bahsetmiyorum bile.

    kısa vadede 2 transfer hedefi var, artık bu kesin. biri alan, diğeri ise onunla koordineli oynayıp duvar olabilecek, istasyon vazifesi görüp presi önde başlatabilecek bir oyuncu. orta saha ve kanat forvet adayları yaz planının içinde düşünüldüğünü sanıyorum. zira bunları almaya ne bütçemiz, ne de oynatabilme imkanımız yok.

    peki eğer tahtadaki isimler olursa? açık söyleyeyim benim için hayal kırıklığı olur.

    fatih hoca'nın da dediği gibi ayın 31'i saat 23:59'a kadar beklemeli, sonrasında sonuçları hep beraber değerlendirmeliyiz sevgili sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın