resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 392
    bir dolu eksiği var ki olmaması saçma olurdu. eksiği çok az olan ya da hiç olmayan oyuncu zaten 50 60 milyon euro'dan başlıyor.

    yani bu adam hata da yapacak, gol de yedirecek, top da kaybedecek... ama bana göre bir oyuncunun gelişimi denen şey o oyuncudaki olumlu özellikleri parlatıp olumsuz özellikleri de hem bireysel anlamda törpüleyebilmek hem de takım içindeki görev dağılımı ile tolere edebilmektir. bu sayede bir oyuncu değer kazanır ya da değer kaybeder. galatasaray artık bunu yapabilmeli, böyle oyuncu satmalı. arap ülkelerine satılan oyuncuları saymıyorum zira bunun devamlılığının olacağına pek inanmıyorum. ancak biz rodrigues'i avrupa takımlarından birine de 8 9 milyon euro civarına satabilirdik. zaten illa her oyuncudan 3 4 kat kar etmek zorunda değilsin. bir oyuncuyu alıp kullanıp sonra daha iyisini bulduğun ya da o oyuncudan elde ettiğin verim düştüğü anda zarar etmeden elden çıkarabilmek de başarıdır.

    marcao özelinden devam edersek hızı, sertliği, solak oluşu, tekniği ile başarılı bir takımda parlayıp değerini yükseltebilecek bir adam. bana göre denayer kadar yetenekli değil ama rodrigues transferinden daha da iyi sonuçlar verebilecek bir transfer gibi duruyor. umarım şansı da yanına olur, iyi partnerlerle, iyi ve başarılı takımlarda mücadele eder, avrupa'da maçlara çıkar ve 3 4 yıl sonra geldiğinden daha büyük bir paraya satılır ya da senelerce muslera gibi takımda kalıp o bölgede kafamızın rahat etmesini sağlar. bunu yapabilecek potansiyeli var. üç gün sonra kötü oynasa da bu fikrim değişmez, o potansiyeli gördük çünkü. bundan sonrası hem kendisinin hem de galatasaray'ın o potansiyeli ne düzeyde kullanıp geliştirebileceği ile ilgili.

    transferinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın