resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2144
    ozan’ın satılması konusunda bende doğru olanın yapıldığını düşünüyorum.çünkü bu bütçeye ihtiyacımız vardı.idari yönden de sayın başkanın iyi niyetli olarak çalıştığını düşünüyorum.

    medyaya verilen veya verilmeyen demeçler konusunda ve gösteremedikleri tepkiler konusundaki hataları su götürmez bir gerçek.bu konuda ciddi bir iletişim sıkıntısı yaşıyoruz. bir diğer hataları da forvet transferi konusundaki plansızlıkları ve beceriksizlikleri.bu konuda da eleştirenlere sonunda kadar hak veriyorum.

    ve asıl sorun. arkadaşlar bizden idari yönden, mali yönden ve ligdeki konumları itibariyle daha kötü olan rakiplerimiz varken; bizdeki bu kol kırılır yen içinde kalır sözünün tam zıttı yönde olan durumumuz ne olacak.malesef biraz da bizim ve kendisinin en iyisini bildiğini kanıtlamak istercesine galatasaraylı yazar veya kendini yazar zannedenlerin de etkisiyle fatih terim’inde dediği gibi koskoca galatasaray markası yöneticisiyle, teknik direktörüyle, yaptığı ve yapmadığı transferlerle sanal ortamda herkesin diline pelesenk olmuş durumda.ve altında sayın başkana inanılmaz küfürler.herşeyden önce bulunduğu konum itibariyle bu adam galatasaray başkanı.keşke canımız ciğerimiz sonuna kadar destekçisi olduğum fatih terim’de en azından yönetim ile ilgili düşüncelerini transfer sezonunun sonuna bıraksaydı.çünkü tam da bu noktada kutuplaşan galatasaray camiasının ağzına en etkili oteriteden laf verilmiş oldu.

    burada ne mustafa cengiz ne fatih terim haklıdır ayrımına girmeden kutuplaşmadan diyeceğim ligde kötü durumda değiliz.şimdi vakit birlik olma vakti.takım da son maçtaki mücadelesiyle hepimize umut verdi.mücade gücümüz ve kondisyonlar gereken seviyelere ulaşmış ve herşeyden önemlisi güven yerine gelmiş.biz camia olarak herkese cevapları mayıs ayında vermiş bir camiayız.onlar konuşsun mayıslar bizimdir.ve son olarak #hedef22 birlik olma zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın