• 6751
    son zamanlarda galatasaray düşmanları tarafından sürekli algıya maruz kalan taraftarlardır.
    gerek transfer konusunda gerekse hoca-yönetim arasında en ufak bir sorunda ortalığı velveleye veren medya ve medyanın diğer unsurlarının gazına gelmek takıma zarar vermekten öte bir şey değil.

    bazı şeyleri hatırlamak gerekir, sezonun ilk maçı süper kupada ilk defa var uygulanırken var'a bakıldığı halde rakip oyuncuya kırmızı kart verilmedi.sezonun ilk yarısı itibariyle yaşanacakların habercisiydi. nitekim yaşananları uzun uzun anlatmaya gerek yok.

    federasyon,kulüpler birliği ve medyanın neler yaptığını sanırım unutmadınız.son olarak 26 ocak 2019 göztepe galatasaray maçı saha koşulları ve verilen penaltıda rakibin faul yaptığını görmeyen görmek istemeyen hakemler linense yapılan harekette vara bile gitmedi.rakip oyuncunun hakeme var işaretinde ikinci sarı verilmedi... bunlar ikinci yarının ilk yarıya göre daha zor olacağının işaretidir.

    transfer konusunda başta emre akbaba transferi olmak üzere alan carvalho (transferi konusunda da araya birilerinin girdiği) demba ba konusunda yine bir şekilde önümüzün kesilmeye çalışılması bize karşı cephe alındığını göstermektedir.

    birilerinin bize karşı olduğunu ve bunun için içeride ve dışarıda gereken her türlü fırsatı değerlendireceğini görmek ve her şeye rağmen birlik olup galatasarayımız için mücadele etmesi gerekirken.çıkıp tahriklere kapılmak sadece bu sezon değil ilerisi için de bize zarar vermekten öteye geçmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın