• 33229
    ''havaya bir şey söyleyecek halimiz yok ama sahaya var. artık böyle bir ligde daha iyi şartlarda oynamak ister herkes. inşallah önemli sakatlıklar olmamıştır."

    "birçok defa antrenmanda çalıştığınız kurguları çamura ya da suya saplayabilirsiniz, tabii tersi de olabilir bizim için. açıkçası daha farklı kazanabilirdik. oyunun her bölümünde daha etkili olan bizdik. göztepe'nin bizi sıkıştırdığı zamanlar oldu."

    "sanıyorum son günlerin en popüler sorusu bu, transfer. isimler üzerinden konuşmak istemiyorum ama bazen transfer yapmak istediğinizde paranız olmuyor, paranız olduğunda da zamanınız olmuyor. tüm arkadaşların müthiş özveriyle çalıştığına inanıyorum."

    "herkesten ricam, 31 ocak akşam 12'ye kadar beklemeleri. tabii ki bulunduğumuz durumu tasvip etmiyorum, uygun görmüyorum ama şu anda bunu konuşacak zaman değil. 31'ine kadar sabır rica ediyorum. galatasaray muhakkak bir şeyler yapacaktır."

    "burası galatasaray, çok önemli bir markadan bahsediyoruz. galatasaray'ın transferleri ulu orta konuşulmaz. hepimizin elinde liste var. transfer yapar, yapmaz, o ayrı bir konu. kimseyi de ilgilendirmez galatasaraylılar dışında."

    "galatasaray kendine yakışanı yapar. olmazsa da neden yapmadım arkadaş diye hesabını galatasaraylılara verir ama ağlamaz. geldiği zaman belki başka problemlerimiz olacak. keşke bu konuya gösterdiğimiz hassasiyeti, alakayı galatasaray'ın başka problemlerine de göstersek."

    "serdar aziz'i çok seviyorum ama teknik bir karar verdim ve bunu yönetime bildirdim. 26 aralık'ta profesyonel yollarla bunu ilettik. biz çıkıp çok fazla konuşmuyoruz ama herkes bilsin. ben teknik bir karar verdim, yönetim de idari bir karar verirse oturup bakarız."

    "2-3 arkadaşımız gidip marcao'yu izlediler. scout ekibimizin bize katkısı çok büyük. galatasaraylılar şunu bilsin. bazen çok tecrübeli oyuncu kısa mesafe için alabiliriz ama onun dışında alacaklarımızın büyük bölümü, galatasaray'a tekrar parayı getirecek oyunculardır."

    "nokta atışlarımız olacak tabii ki. bir rahatlasak... daha geniş oturacağız, planlar yapacağız. marcao gün geçtikçe daha iyi olacak. genç bir defa. solak stopere ihtiyacımız vardı, şu ana kadar da herkesten geçer not aldı herhalde."

    fatih terim *
App Store'dan indirin Google Play'den alın