resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 165
    attığı 6 penaltı golü hariç kaçırdığı penaltılar da olan futbolcu. peki biz bu kadar penaltı kullanıyor muyuz, hayır. geçmiş performanslarında elle tutulur bir şey var mı, hayır. attığı gollerin çoğu neredeyse boş kale, hatta bir ara kasımpaşa bu arkadaşın golleri fazla olsun diye, komple bu arkadaşa çalıştı.

    tek sezonluk performanslardan haz etmiyorum. daha önce ispanya gol kralı geldi bu lige. makakula, aatif chahechouhe, fernandao örnekleri yanıbaşımızda. oyun içi katkısı düşük, hücum pres yapmaz, rakiple çok boğuşmaz. ceza sahası içerisinde etkili ama topsuz oyunda pek yok. tabi ki bu yoklukta forvettir, gelsindir. ama öyle bahsedilen rakamlar kesinlikle etmez. bir sezonluk performansla parlatılıp, cilalanıp, yağlanıp bir yerlere geçirilmeye çalışılıyor.

    27 yaşında, yani 22 23 olsa bir nebze anlarım da yaşı da artık fazlaca. ayrıca kolay bırakıyor kendisini ve rakibe tükürdü, evet rakibe tükürdü kendisi. hani belhanda yapsa antreman basarsınız ondan dolayı söyledim.

    kendisi iyidir, hoştur ama o kadar yüksek bedel etmez, konuşulan rakamların altına da, bahsedilen takaslarla da kasımpaşa vermez. kişisel görüşüm daha uygun forvetler, daha genç forvetler tercih edilmeli. tabi kalan sürede ne derece yapılır, bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın