resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1270
    kendisini sevmem ama bugün şahit olduğum bir konuşmayı sizlere iletmek ve kendisinin ve ülkemizin bulunduğu kötü durumu açıklamak istiyorum.
    aziz yıldırımın büyük projesi olarak bilinen ve biraz da gizli saklı olan bir projesi varmış. aynı bizde olduğu gibi fenerbahçenin de değeri çok yüksek olan arsası ve buradan gelir elde edebileceği bir durum varmış. hatta aziz yıldırım klüp seçimlerinden önce araplarla anlaşmış ama ali koç seçildiği için bu proje rafa kalkmış.
    gelelim ali koç kısmına.
    ali koç bildiğiniz üzere 2 - 3 hafta önce cumhurbaşkanıyla bir görüşme gerçekleştirdi. bu görüşmede o değerli arsanın durumu ve borçlar konuşulmuş. bizim riva arazisinin peşkeş çekilme olayı gibi bu arsada devlete mecburi bir şekilde peşkeş çekilmiş. borçlar konusunda da ziraat bankasıyla görüşülmesini ve %8 gibi bir faizle yapılandırılacağını söylemiş.
    yazdıklarımın doğruluğu zamana bağlı bir şey gelecekte eğer bu olay gün yüzüne çıkarsa ben şaşırmam sizin de şaşırmamanız için yazdım.
    beşiktaşın geçmiş yıllarda bir arsasında kuleler yapılmıştı metre kare mevzuları dönmüştü, bizim riva ve florya arsalarımızda olan olay ve bu son duyduğum fenerbahçenin arsa olayı.
    koç grubuna gezi olaylarından dolayı mevcut c.başkanın düşüncelerini biliyoruz, o yüzden de ali koç'un üzerine de bu yollardan çokça kez saldırılar olacağını düşünüyorum(silahlı değil tabii ki)

    kaynak: fenerbahçe kongre üyesi bir şahıs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın