resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5935
    ricardo quaresma'nın beşiktaş taraftarını böldüğü gibi bizi de bölmek üzere olan topçu.

    ben kendisiyle ilgili ilk entryimde, futbolunu beğenmediğimi ama takımı eleştirmeye başladığımda kendisine asla sıra gelmediğini söylemiştim. daha sonra da yapılan ayarsız saldıralar karşısında kendisini savunan entrylerim oldu.

    şimdi bu quaresma örneğini dikkatli inceleyelim sevgili renkdaşlar. adamlar birbirine ana avrat küfür ediyo. seveni sevmeyenine, sevmeyeni sevenine. bir odaya koysalar bunları sağ çıkan olmaz ordan, o derece bir nefret oluşmuş karşılıklı.

    belhanda bizim babamızın oğlu değil. benim, bizim, herkesin derdi sadece galatasaray'dır. galatasaray'a katkısı olan herkes bizim başımızın tacıdır. fikir ayrılıkları olabilir ama herkesten ricam beşiktaşlıların düştüğü bu iğrenç görüntüye biz de düşmeyelim. kimsenin taraftarı, fanı, tapanı değiliz. bizim için aslolan galatasaray'dır; seveni de sevmeyeni de bunu dikkate alarak yorum yaptığı sürece bir sorun olmayacaktır.

    bütün mesele belhanda iyiyken iyi demek, kötüyken kötü demek. bu adeleti sağlayalım lütfen, yoksa sözlükte bile bu işin sonu quaresma tartışmaları gibi bitecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın