• 3569
    elimden gelebildigince objektif bir degerlendirme yapmaya calisacagim. sorunlari kisa bir surede veya sadece transferle cozulecek gibi durmayan takim.

    bu takimin en temel sorunu savunmayi hucuma baglayan bir orta sahasi yok. takim hucuma cikarken oyunu kanattan kurmaya calisiyor. eger sadece kanatlara bagli kalirsaniz oyunu tek yonlu kurma imkaniniz oluyor. sagdaysaniz sola dogru, soldaysaniz da saga dogru ilerlemekten baska sansiniz olmuyor. bu sekilde oynayan bir takima karsi onlem almak da cok zor olmuyor. bunun yaninda hucum hattinin en onemli parcalari kiralik futbolcu. adamin gelecek sezon da fener’de kalmak gibi bir hedefi olmayinca sahaya yuzde yuz performans koymuyor. hucumdaki baglantilar arasi kopukluk savunmada da var. orta saha ve defans birbirinden bagimsiz hareket ediyor. stoperler de agir futbolcular, arkalarina atilan toplar tehlike oluyor. sadik biraz buna onlem olarak alinmis ama o da her an her hatayi yapabilecek bir el bombasi.

    bu takim bana orta saha al diye bagirirken takimlarina gidip bir diger kanat oyuncusu transfer ediyorlar. gercekten cok ilginc bir durum. fenerbahce taraftari olsam sanirim gercekten kume dusmekten korkmaya baslardim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın