resim
Felipe Salvador Caicedo Corozo
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.83
Uyruk:Ekvador
  • 43
    devre arası için alabilirsek (bakın alabilirsek diyorum çünkü yönetimin rastegele saldırdığını ve beğenmediğiniz caicedo'yu bile zor alacağını düşünüyorum.) iş yapabileceğini düşünüyorum. tam olarak aradığımız kalitede santrfor değil ama aradığımız tipte bir santrfor. hem fizikli hem de rakibe pres yapabilen koşan bir oyuncu fatih hocanın istediği gibi. johan elmander gibi takım oyununa olumlu katkı yapabilirse zaten atacağı her gol ekstra güzel olur bizim için.

    ayrıca, taraftar eminim geçen sene nagatomo transferi bir anda olmasa çöp filan diyerek, engel olmak için çabalardı. zaten, geldiği zamanki yorumlara bakın anlarsınız demek istediğimi.

    sonuç olarak, felipe caicedo muhteşem bir forvet olmayabilir ama adı çıkan oyuncular arasında fatih hoca'nın aklındaki oyun planına uygun santrforlardan biri. çünkü hoca tahminimce en az bir adet necati ateş, baros tipi (alan gibi), bir adet de johan elmander tipi (az çok caicedo gibi) forvet istedi. gelirse çoğunluğun aksine sevineceğim bir transfer olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın