• 33205
    geçen hafta sonundan beri yönetimle irtibatlarımız devam ediyor. yusuf günay'la görüştük, süreci konuştuk. serdar'a teşekkür ettiler, bu süreçte güzel bir duruş sergilediğini, kulüpten ayrılmasını hiç istemediklerini ama sürecin böyle geliştiğini söylediler. görüştüğümüz kulüpleri açıkladık. türkiye'de fenerbahçe kulübüyle anlaşmak istiyoruz dedik. rakip takımlar da sordular, biz sadece fenerbahçe kulübüyle anlaşacağımızı söyledik. dün yusuf bey bizi tekrar kulübe davet etti. kulübün avukatı, bir yönetici daha, hesaplar kitaplar yapıldı (borç alacak) ve en son bize fenerbahçe'yle görüşüp anlaşabileceğimiz konusunda bilgilendirme yapıldı. serdar'a teşekkür edildi, helallik alındı.

    daha önce semih özsoy ve abdurrahim albayrak'ın teyitleri neticesinde görüşme yaptık fenerbahçe'yle. fenerbahçe kulübüyle de anlaştık. yusuf bey'i aradım, "hadi hayırlı olsun, yarın (24 ocak) 11'de kulüpte sözleşmemizi feshedeceğiz" dedi. biz tekrardan kulübe gittik, fesih için, 16.00'da yönetim kurulu toplantısına girdiler, toplantı uzayınca bu işin yarın (25 ocak) tarihine kalacağını bildirdik. yarın herhalde sözleşmeyi feshederiz diye düşünüyoruz.

    serdar'ın tüm alacakları, yapılacak ödeme, serdar'ın fedakarlığı sonucu mutabık kaldık.

    bugün abdurrahim albayrak aradı, çok teşekkür etti bize, üzüntü duyduğunu söyledi.

    bonservissiz mi gidiyor sorusuna cevap: bonservissiz olur mu? galatasaray'ın tabii ki iyi bir tasarrufu var. devre arası transferleri zor transferlerdir. https://twitter.com/.../1088449720496807936

    serdar'ın birikmiş alacağı çok var ama bir gün bile hukuk yoluna başvurmadık.

    haluk canatar

    dinleye dinleye özetledim. bonservis konusunda kelimesi kelimesine budur. ne demek istedi, gram anlamadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın