• 3562
    şimdi bu takım serdar aziz'i alacak gibi gösteriliyor haftalardır. özellikle hazırlıyorlar ki bunu çalım gibi gösterecekler. serdar'ın bonservissiz gitmesi çok yanlış olur ancak serdar'ın gitmesi bize zarar vermez. tam tersine bu takıma zarar verecektir. bunu çeşitli sebepleri var en basit ikisi şunlar: 1. serdar bizdeyken bile sürekli maç kaçıran bir adam. 2.si burada çok övüldüyse de serdar hiçbir zaman iyi ve net bir stoper olmadı.
    adamın her maçta saatli bomba gibi duruşu ortadayken, paslarının rezaletliği yüzünden oyunu ne kadar yavaş kurduğumuz ortadayken bu adamı gidip de almak ancak fenerbahçe gibi yıllardır saçma bir zihniyetle yönetilen kulübün yapacağı iş olacaktır. alanya maçını hatırlayın ve yaptığı penaltıyı... sadık için dediğim 1 2 laf vardı neden kaliteli bir stoper olamayacağı hakkında, kendisi için de bu maç göstergedir benim için. kendisinin 3 te1i * gibi bir maaşa oynayan marcao'nun ilk maçında hücum anlamında bize kattıkları ortada.

    serdar fenerbahçe denen acınası oluşumdan yine bu civarda hatta daha fazla para alacaktır. değer mi, değmez. ahmet çalık'ın bile kaç haftadır sırıtmayacak* performans gösterdiği kulüpte serdar'ın da bu şekilde başarılı olduğunu düşünüyorum. fenerbahçe gibi alt sıra takımlarında stoperlerin foyaları açığa çıkar. bekleyip görünüz.

    kadrosu kalite anlamında aşırı yetersiz ama oyuncu sayısı olarak da gereksiz şişik olan takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın