• 22
    ben bu kadar başarı odaklı arsız bir taraftar topluluğu olduğumuzu bilmediğim için beni şaşırtmış olan hastag.

    yönetim transfer konusunda elbette hatalı davranıyor bunu görmemek mümkün değil ancak 2 durum gözden kaçırılıyor ilki henüz transfer döneminin bitmesine 8 gün var ve bu süre bitmeden yönetimi istifaya davet etmek apaçık sabotajdır. mali tablolar incelendiğinde ortada başarısız bir yönetim olmadığı açık, kaliteli ve şartlarımıza uyan forvet bulabilmek oldukça zor çünkü ffp kısıtılaması olduğunu ve elimizde ki transfer bütçesini tüm menajerler biliyor ve bu yüzden beklenti ve isteklerini çok yüksek tutuyor bu da bizim elimizi oldukça zayıflatıyor.

    kaldı ki ortada fiko'da olduğu gibi kayıp bir para durumu da yok. gelirlerin nerelere gittiğini çok net şekilde gösteriyor mustafa cengiz yönetimi. ayrıca biz son şampiyonuz en yakın takipçimiz ile aramızda 2 şampiyonluk var ve onların da bu yıl şampiyon olma ihtimali yok yani bu yıl şampiyon olamasak bile 2. olup ş.ligi ön elemesine katılabiliriz. her yıl şampiyon olacağız diye bir kural yok.

    başarı ve transfer odaklı galatasaray'lı olunmaz. bu takım iyi yönetilsin, dursun gibi çapsızların eline kalmasın gerekirse bir kaç yıl şampiyon olmasın. böyle her aksamada istifa et diye başlık açılmaz, hastag yapılmaz. bize yakışan tavır bu değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın