• 14
    31 ocak'i beklemenin bir anlami yoktur. transferlerin yetismesi gereken son gun dundu. yarin degil, dun bile gecti aslinda.

    19.-21.* haftalar arasindaki goztepe(d)-alanya(d)-trabzon fiksturunden forvetsiz takim eger 3 mac da olaganustu sansla gecmezse 4 puanla cikar. bu surecte kadrosunu robinho ve demba ba ile guclendirmis basaksehir kasimpasa*, akhisar ve erzurumla oynayacak. 9 puan garanti sayilir. 31 ocak'ta transferler gelse bile ancak ikinciligi garanti altina alip gelecek sezona hazirlik yaparlar. 21. haftadan sonra 10 puan fark kapanmaz.

    isimiz sansa kaldi sadece. biz cok sansli olur basaksehir sanssiz oynar ve bir mucize eseri 1 eylul'den 23 ocak'a forvet bulamayan sozumona idareciler 2 tane kaliteli ve dusuk maliyetli oyuncu transferini bitirirlerse sampiyon olabiliriz. transfer ihtimali basaksehir'in uc macta 0 puan alip bizim ayni anda 9 puan almamizdan daha dusuk olasilik zaten, cunku idarecilerimiz niteliksiz. ozbek de oyleydi, aysal'in ikinci donemindeki yonetim de oyleydi, yarsuvat'a girmiyorum zaten, cengiz yonetimi de oyle, bu kulubun insan kaynagi fakir. bu kulubun insan kaynaginda yetenek havuzu sig.

    bu fakirlik ve siglik sebebiyle istifa falan da umrumda degil, cengiz gitse kim gelecek, kilicdaroglu mu? bu kulupten adam gibi yonetim ne zaman cikti ki simdi ciksin? aysal'in ilk donemi bir istisnaydi, zaten aysal da kuluple hasir nesir bir adam degildi. cansun'dan sonra ne zaman duzgun yonetildik ki simdi yonetilelim? galatasaray spor kulubu dernegi, galatasaray'in sporda yakaladigi buyuklugu idare edebilecek beseri sermayeden yoksundur.

    ek: bu yazilanlarin buyuk oranda negatif oylanmasindan hareketle icimdeki hincal uluc sormak istiyor, "biri bana anlatsin" diye, hangi noktaya katilmiyor insanlar. galatasaray muthis mi yonetiliyor? yonetildi mi 2002den beri? goztepe alanya trabzon maclarindan mevcut kadro rahat 9 puan cikarabilir mi? bizim ilk yariya gore guc kaybettigimiz mi yanlis, basaksehir'in eksiklerini kapattigi mi? 1 eylulde belli olan forvet ihtiyacini 23 ocak'a kadar cozemeyenlerin 8 gunde cozmesini beklemenin mantiksizligi asikar degil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın