• 11
    belki paranoyak diyebilirsiniz ancak galatasaray'ı kaosa sürüklemek isteyenlerin açtığını düşündüğüm hastag.

    anlatalım;

    1)mali durumla ilgili bir açıklama yapılıyor, fb-bjk zarar, galatasaray karda. üstelik bu karın içine de garry ve ozan satışları da dahil değil. zarar edenler kim? başkanına "hırsız" diyen bjk, kurtarıcı gözüyle getirilen başkanın küme düşüreceği takım fb. daha birilerinin itelediği başakşehir'i yazmıyorum bak.
    2)önce "ilgilendiğimiz" hatta "son hamle olarak beklettiğimiz" iddia edilen demba ba başakşehir ile imzalıyor, birkaç saat sonra da ortada fol yok yumurta yok birden "transferler yattı, yönetim eli boş dönüyor" diye bir haber atılıyor ortaya.burada yaratılmak istenen algı "demba ba da gitti, alan-pato da olmadı yine forvetsiz kaldı galatasaray"

    yukarıda yazdığım, özellikle sonuncu takımın, bu haberleri ortaya atma ihtimali nedir sizce?üstelik şampiyonluk yolunda tek ciddi rakibi galatasaray'a karşı ?

    3)hastası olduğu için döndüğünü söyleyen abdurrahim albayrak'a taraftar baskısı ile zorla açıklama yaptırılıp tüm transfer stratejisi açık ediliyor.ben abdurrahim albayrak'ın ses tonunu, ruh halini iyi görmedim şahsen, kötü bir durumda olduğu belli. belli ki ya gerçekten "hastam" dediği kişi zor durumda yada uzun bir süredir uykusuz,dinlenmemiş.

    alan şöyle oldu, pato böyle oldu açıklamaları tamamen oluşan baskıdan. peki bu saatten sonra fb-bjk hatta başakşehir'in alan ve pato için devreye girip fiyat yükseltmeyeceği ne malum?

    son 24 saatte yapılan kar-zarar açıklamaları, demba ba transferi, "yönetim boş dönüyor" haberleri, abdurrahim albayrak'a deşifre ettirilen transfer stratejisi ve akşamına açılan #inanetmiyoruzistifaet hastag'i yönetimin elini kolunu bağlamaya yönelik bilinçli yapılan işler gibi geliyor.

    yangıncı taraftar da dahil herkes isyanında haklı ancak bizim baskımızı kullanıp yönetime yanlış yaptırmaya hevesli kişi-kurumların ekmeğine de yağ sürmeyelim.

    (bkz: kapalı tribün lütfen sakin olalım)
App Store'dan indirin Google Play'den alın