resim
Alan Douglas Borges de Carvalho
Takım:QD West Coast
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.78
Uyruk:Çin
  • 478
    alan carvalho transferini bu hale sokan galatasaray yönetiminin biraz geç kalması nedeniyle üzerinde oluşan baskıdır. başka bir alternatif olmayınca da adamın türkiye menejerinin bir yerleri kalkar ve bu hale sokar transferi. ancak yönetimin de bu baskıyı yönetmesi gerekirdi ve bunun en iyi yolu demba ba’yı getirmekti. çünkü demba ba gerektiğinde birinci santrafor olabilecek kapasitedeydi ve galatasaray’ın elini güçlendirecekti. alan ve menejeri, biz dayatırsak adamlar vazgeçip demba ba ve sinan ile götürebilirler işi diye düşünüp bu kadar kabarmazlardı. benim demba ba’y almalıyız dememin asıl nedeni buydu. ancak çareler tükenmez.

    yönetim alan carvalho transferinden vazgeçip balotelli’yi getirmeli. (marsilya işinin bozulduğu haberleri vardı en son) maliyetinin alan’dan yüksek olacağını zannetmiyorum. yani yıllık 3,5 milyon euro ve 3 milyon kulüp artı imza vesair olarak getirilebiliyorsa hiç tereddüt edilmemelidir. alan carvalho da çin kulübünün elinde patlamalı. çünkü alan’a bizden başka o parayı verecek başka bir kulüp olacağını zannetmiyorum.

    balotelli quaresma’dan daha zor bir futbolcu değil. fatih hoca’nın elinde daha da kontrollü hale gelerek bize melo vari bir katkı verebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın