• 247
    (bkz: ne dediler/#2593256) küme düşme korkusuyla, tuttuğu takımın türkiye'nin bayern münih'i olduğunu iddia eden köşe yazarı. tuttuğu takımın bunu destekleyecek hiçbir somut başarısı olmaması ise ayrı bir ironi. tek başarıları, prosedürün olması gerektiği işlemediği kararlar ile küme düşürülmemesidir. fenerbahçe'yi küme düşürmezler, düşürmezler diyenlerin yangın yaptığını, cüneyt çakır'a eyyamcı diyerek aslında düşme korkusunu nasıl derinden hissetiklerini kaleme almıştır. hiçbir camia ayrıcalığı haketmez, buna galatasaray'da dahil. adalet istediğimiz zaman bizle dalga geçenler, şimdi 17 kulübün imzaladığı ve yayınladığı bildiriyi okusun, keyfi yerine gelsin. herkes kendi canı yanınca konuşmaya başladı. devre arasına girmeden önce var'sız puan durumunda yine düşme hattında olan takımını, bizi gerçekten düşerecekler diye izleyip, ağlamaya devam etsin. kurtarıcıları ve sözde efsaneleri ile kendilerine ptt'de başarılar dilerim.

    ankara'da tanıdıkları ve federasyonda adamı olmayan fenerbahçe spor kulübü, küme düşürülmediği sezonun ertesinde süper final saçmalığının getirilmesinin, oynanmayan 2010-2011 sezonu süper kupa finalinin baş aktörüdür. iki kere şampiyon'dan sevgilerle.

    takım 1 kaybederse başkanın ailesinin 3 kaybetmesine ise anlam veremedim. tamamen taraftarlıktan bağımsız olarak, 100 yaşına yaklaşmış, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ve yaklaşık 100.000 çalışanı olan ve senede ortalama 2.5milyar tl kar açıklayan bir holding neyi, nasıl kaybedecek? engin finans bilgileriyle bizi aydınlatmasını, kendi takımının tribünlerine oynamamasını rica ederim. engin finans bilgileriyle, ffp ve bütçeyi boşverip transfer istemesi ise gözümde yoruma kapalıdır. faaliyet raporu , mali tablo ve bütçeden anlamayan adamlar ilgi, tiraj ve gündem olma peşinde koşuyor.

    edit;ekleme ve imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın