resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4397
    eleştirmeyeyim diyorum, belli yetenekleri var diyorum, daha genç diyorum ama oyuna ilişkin zekasının düşüklüğü beni deli ediyor. yok, o pası niye vermedi, o arkadaşını nasıl görmedi değil bahsettiğim oyun zekası meselesi. tamamen zihniyetine kızıyorum.

    bu arkadaş zannediyor ki galatasaray taraftarı forvetinden gol bekliyor ve benim çok gol atmam lazım. galatasaray taraftarı galatasaray forvetinden gol beklemiyor. gol de bekliyor. o de bağlacı çok fazla şeyi içeriyor aslında. hatta galatasaray taraftarı diyor ki, bizim hayalimizdeki forvet bizim hayal ettiğimiz şeyleri yapsa az gol atsa da olur zira onları yaptığında zaten gol sorunumuz pek olmayacak diyor. örnekse elmander ve burak. biri tonla gol attı, kral oldu. ama bu taraftara elmander tipi mi yoksa burak tipi mi santrafor istersiniz diye sorulsa %80'i elmander der.

    tamam kolay değil biliyorum. ama mesele yapıp yapamaman değil ki gayret edip etmemen. senin galatasaray taraftarının beklentilerini karşılamak gibi bir gayretin yok çünkü beklentileri anlayamıyorsun. sadece gol istiyoruz sanıyorsun. galatasaray bu takım! forvetine paftan adam koy sezonu 7 8 golle bitirir zaten. e sen de bu yetenekle 30 gol atamayacağına göre hiçbir taraftar senin atacağın 15 gol için senin bu oyun tarzına sabretmez. yahu sezonda bence 20 golü garanti olan burak'a gösterilmedi o sabır sana niye gösterilsin sinan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın